Beleef een heerlijke tijd op De Peppelhoeve

U wilt privacy en rust met de bewoners en genieten van hun welverdiende vakantie. De Peppelhoeve is ideaal voor een meerdaags verblijf. Het ligt centraal in het land, op loopafstand van het winkelcentrum, maar tegelijk aan de rand van het uitgestrekte Veluws Massief.

Douglashuis ****
Deze accommodatie is uitermate geschikt voor minder validen. Er is een ruime living ( 90m2)met vloerverwarming, open haard, flatscreen/dvd/stereo en WiFi 50 mb. Er is zeer ruime separate douche/toilet (met alarmering) toegankelijk voor rolstoel of brancard. Het biedt u verder 12 pers. luxe slaapkamers kamers met boxspringbedden en eigen badkamer waarvan 6 rolstoelgeschikt. Buiten vind u het terras met overkapping en meubilair waar het heerlijk toeven is. Vanaf 15 personen bent u hartelijk welkom en kunt u comfortabel verblijven in het Douglashuis.

Lindenhorst ****
Deze nieuwe accommodatie uit 2011 heeft een ruime living (130m2 ) met vloerverwarming, open haard, flatscreen/dvd/stereo en WiFi 50 mb. Grenzend aan de living is het overdekte hardhouten terras met meubilair. Het biedt u verder negen 2 pers. luxe slaapkamers met boxspringbedden en eigen badkamer, apart minder valide toilet. Dit alles rolstoel toegankelijk. De volledige catering wordt door ons verzorgd, koffie en thee is de hele dag aanwezig. Ook het schoonhouden van de douches en toiletten wordt door ons verzorgd. Vanaf 15 personen bent u hartelijk welkom en kunt u comfortabel verblijven in de Lindenhorst.

Kortom u heeft alle tijd om de deelnemers de aandacht te geven die ze verlangen, het is tenslotte hun vakantie!