Chatel Reizen dinsdag 18 januari 2017 08:49
komen al jaren voor onze bijscholing van de skileraars, veel ruimte voor de workshops en mediafaciliteiten. Mochten zelf een avond eerder aankomen:GRATIS!!

Zuiderhand - maandag 02-januari 2017 21:55
Hebben TOP oud/nieuw gehad met 34 man, prima ontvangst en erg vriendelijk. Allemaal eigen badkamer en luxe verblijf. zwembad en sportzaal vonden de kinderen echt te gek.

 Ansje - 09-december-2016 17:15
Met vriendenclub sinterklaas weekend gehouden, haardje aan en lekker zitten gourmetten. Alles keurig.

 Dijkstra- woensdag 3 november 2016 10:46
komen al jaren en elke keer weer prima verzorgd. Leuk zwembad voor de kinderen en bijna in het bos, bedankt weer!

fam de Boer-  weekend 7/9 oktober 2016 20:35
We hebben een fijn weekend gehad met de kleinkinderen, mooie accommodatie en gastvrije eigenaar
 
Leontine/ Haarlem - dinsdag 15 september 2016 17:03
Over de bedden en de (privé)badkamers. Het feit dat er een zwembad wàs waar we toegang tot hadden was natuurlijk perfect! Ook de sporthal was voor de jeugd een uitkomst. Onze ervaringen met de eigenaar/beheerder zijn zeer positief, hij was erg behulpzaam, vriendelijk en geduldig.
TOP!
    
Anoniem - Donderdag 8  september 2016 17:08
Dat er een zwembad bij was. Vooral was dat bij slecht weer een uitkomst. Ook de sporthal waar we gebruik van konden maken was een groot succes voor jong en oud was er zo genoeg te doen en te beleven. Heerlijke open haard vlak bij de gezellige familie/stamtafel
NIETS TE WENSEN
    
B.Beersje - maandag 20 juni  2016 13:44
Beste gastheren, we hebben een super wwekend gehad. Alles prima verzorgd, heerlijk verzorgd en erg schone kamers. Bedankt voor gastvrijheid en hulpvaardigheid.
    
fam. van 't Anker - maandag 28 december 2015 15:55
Hebben genoten van dit prachtige luxe huis. Leuke kerstdagen gehad met onze kinderen die erg veel gezwommen hebben. Zelf hout gesprokkeld voor de vuurkorf 's avonds. Bedankt voor jullie service en gastvrijheid.
    
Philadelphia Zorg Zuid - woensdag 8 juli 2015 13:36
Hebben met onze zorggroep heerlijk genoten van de Peppelhoeve. Gastvrij onthaal met koffie en koek. Voor de bewoners éénpersoonkamers met eigen badkamer, super. Lekkere keuken. 's Avonds met de vuurkorf onder de overkapping met wijntje, heerlijke midweek gehad. Nogmaals dank en weer tot volgend jaar!
SUPER HÉÉRLIJK VERBLIJF
    
Pencak Silat Tiga Serangkai - dinsdag 20 oktober 2015 13:42
We hebben met onze sportvereniging een geweldig weekend gehad in dit prachtige huis. De dames allemaal een tweepersoons kamer met eigen douche en toilet (heerlijk) en de mannen allemaal op de twee slaapzalen (ook prima) . De gezellige woonkamer heeft er mede aan bijgedragen dat wij een heel leuk 10 jarig bestaan hebben kunnen vieren. Ook de sportzaal en het zwembad waren een succes. Bedankt voor jullie gastvrijheid en wellicht tot een volgende keer, namens de Pencak Silat Tiga Serangkai.
AMAZING WEEKEND!
    
Fam.Kaspers - vrijdag 20 november 2015 13:41
Het was weer top geregeld. Dank mannen. We komen nu al zo'n 26 jaar bij jullie. Vele huizen meegemaakt. Allemaal leuk. Maar jullie zijn enorm gastvrij, doen niet moeilijk en altijd bereikbaar. Het is heerlijk om met zo'n groot gezelschap de tijd bij jullie door te brengen. Bedankt...Hopelijk tot over een jaar.
OUD/NIEUW
    
fam. Hogeraats - zaterdag 2 januari 2016 16:05
voor het eerst met 2 gezinnen hier geweest en prima bevallen. Goede catering, mooie keuken en erg ruime slaapkamers. Elke ochtend begonnen met bosloop, mis het nu al
Pieter van Uhm - woensdag 3 juni 2015 12:01
Lekker ruim- veel speelveld rondom- binnen zwembad
NICE!
    
Voetbalvereniging: SVC~q~08 dames - dinsdag 6 januari 2015 12:28
Zeer geschikte accomodatie voor groote groepen. Leuke relaxte omgeving met mogelijkheden om activiteiten te doen.
LEUKE PLEK
    
Sylvia Kaat - dinsdag 1 september 2015 17:05
Leuk dat het zwembad er is, leuk voor de kids. Aanwezigheid sporthal ook fijn, zeker bij slecht weer. Ruimte genoeg zoals keuken, douches en toiletten.
PEPPELHOEVE SUCCESFORMULE VOOR ONS BRUGKLASKAMP!
    
's Gravendreef - vrijdag 9 oktober 2015 12:48
jaren zijn wij met school te gast bij de Peppelhoeve. Voor ons een perfecte locatie om met onze brugklassen een kennismakingskamp te organiseren. De locatie is goed geoutilleerd, Het eten wordt verzorgd door de mannen van de Peppelhoeve, dat is niet alleen luxe maar ook heerlijk. Allerlei programma onderdelen kunnen in en om het huis en het nabij gelegen bos worden georganiseerd. Kortom we hebben voor de aankomende jaren geboekt!!!!!
JEUGDWEEKEND
    
Transvisiezorg Amsterdam - vrijdag 11 december 2015 16:00
We hebben wéér een fantastisch weekend gehad bij jullie. Zwembad is echt super, veel gebruik van gemaakt. Waarom is een weekend maar zo kort...;p)
fam Huisman - zaterdag 20 juni 2015 13:32
Top huis, heerlijk zwembad voor de kids! Moesten we wel delen met nog twee andere accomodaties. Zij kwamen maar een paar keer dus voelde het toch als ons eigen zwembad. Heerlijke spoelkeuken, alles super snel klaar! En meer dan genoeg spullen. Wij waren met 6 gezinnen, is ideaal! Gymzaal was ook erg leuk voor de kids. De zithoek heeft maar twee bankjes. Uiteindelijk toch niet zo erg, de stoelen zaten ook prima! Wij hebben genoten. Vriendelijke eigenaar! Lekker veel toiletten en douches! Wij gaan zeker nog eens heen!